Om os

Restaurant Kineseren i Borris er en restaurant for alle. Lad os stå for maden til dit næste arrangement.
Vore medarbejdere har rødderne solidt planet i det kinesiske køkken, og asiatiske madkultur. Vores restaurant er kendt for stor variation i brug af krydderier og grøntsager.
Vi har store lokaler og kan rumme op til 150 gæster samtidig. Vi har selskabslokale hvor større selskaber har mulighed for at få deres eget lokale.
Ved mindre selskaber, eller en mindre gruppe kan Vi rokere rundt, så i får jeres helt eget hjørne.
Vi har også udendørs servering i vores gårdhave. Vi sørger for i får noget velsmagende mad, samt en super service.
Det er også muligt at bestille Takeaway, i den forbindelse også mulighed for mad ud af huset til hverdag og fest. Restauranten er familievenlig, der er legerum med TV til de små.
Det er vigtigt for os at alle vores gæster får den klassiske kinesiske oplevelse. Derfor serveres vores mad i lækre kinesiske omgivelser bestående af kinesiske møbler, der udstråler kinesisk kultur. 
Vi lægger også vægt på, at vores gæster oplever den autentiske smag. Vores buffet er derfor med traditionelt tilberedte ingredienser.
Restaurantchef Chi Wai, vil servere hjemmelavet kvalitetsmad, der sammen med resten at personalet vil sikre dig en god og behagelig oplevelse i restauranten, med velsmagende mad, for alle aldre og smagsløg.

Chi Wai, der var kok på det tidligere Bundgaards Hotel, ankom i sin tid til Danmark fra det pulserende liv i Hong Kong.

Der er gode parkeringsmuligheder foran restauranten, samt ved banegårdsstrækningen.

Skriv en besked